Пастелни тонове в интериора – мисията винаги успешна!

Реализиран проект:Ани, гр.Варна

Използвани материали: Австрийски плоскоти ЕGGER и механизми HETTICH

Цветовете в интериора на жилището могат да предизвикват еуфория, да създават провокативни усещания, дори да шокират гости и приятели, но и да създават усещане за спокойствие и комфортна сигурност.
Но независимо от различните смели експерименти, пастелните тонове никога не излизат от мода.
Бежово, кафяво и всички земни нюанси са наистина решение при обзавеждане на жилището, в което могат да се допуснат съвсем малко грешки. Да не говорим, че точно този избор се струва на повечето от нас лишен от всякакъв риск, дори и да не сме твърди традиционалисти.
Например, ще се съгласите ли, че много пъти доста от нас са си казвали – другият път ще заложа на нещо по-смело и нетрадиционно, а в крайна сметка все пак залагаме на спокойното излъчване на пастелите при избора на цветове за стените, мебелите на дома си, та дори и на собствените си тоалети?
И в това няма абсолютно нищо лошо, но ако земните цветове канят уюта, светлината и топлината в атмосферата на жилището, съществува вероятност, ако всичко е решено в равна тоналност, неканена да се настани и интериорната скука!Още повече, че бежово-кафявата гама е чудесен съюзник на голяма част от останалите представители на цветовата палитра.
Но тъй като всичко това вероятно го знаете, ние просто решихме да ви покажем малка доза вдъхновение чрез идея за интериор на апартамент в пастелната гама – а изборът, както винаги, оставяме на вас!

P1000574P1000575P100057817(1)122702200962427022009623(1)