Холандска фирма разработи сгъваем преносим хотел

сгъваем хотел

Холандска фирма разработи преносим хотел, който се привежда в сгънато състояние само за 10 минути, пише в. “Дейли мейл”, предаде БТА.

Конструкцията е дело на Хуберт фон Хейден, директор на фирмата “Флексотел”. Преносимото бунгало включва спалня и баня и осигурява “приличен комфорт” за съоръжение, което може да се транспортира като багаж.

Бунгалото се сгъва точно по средата, досущ като сгъваем стол, като таванът се прибира към пода. Конструкцията е електрифицирана и е снабдена със скромна мебелировка и спално бельо.

Портативният хотел е предназначен да подслони на добра цена клиенти, участници в прояви на открито, като фестивали и рок концерти. Той е идеален за всички, които не обичат дискомфорта на палатките, но не биха дали много пари за нощувка в традиционен хотел.

“Нашият продукт отговаря на три основни изисквания”, коментира създателят на “Флексотел” Хуберт фон Хейден. “Той осигурява комфортна нощувка и затворено помещение, в което хората да си държат вещите, когато отидат на концерта. Освен това “Флексотел” предлага самостоятелна баня и тоалетна и нашите клиенти не са принудени да ползват колективните санитарни възли”.

Спалнята на преносимия хотел може да подслони двама души. Камион на един курс може да пренесе 20 сгъваеми бунгала. Когато проявата на открито завърши, те лесно могат да бъдат преместени на друго място.

В момента компанията разработва по-комфортна версия на конструкцията, която ще носи търговската марка “Комфотел” и ще излезе на пазара това лято.


последни Проекти